Incepem inscrierile – Sambata, 14 Ianuarie, ora 10:00

Salutare,
 
Punked School of Coding va organiza testarea pentru cursurile gratuite de initiere in programare sambata, 14 Ianuarie de la ora 10:00.
 
Testarea va avea loc la punctul de lucru al companiei Web3Box Software, LLC – Bd. Independentei, bl. 17B etajul 1 – Targoviste.
 
Cei care doresc sa-si inscrie copiii sunt rugati sa trimita un email la adresa [email protected] si sa-mi lase datele de contact.

O scurta recapitulare:

Inainte de sarbatori am pornit o campanie prin care ne-am propus sa strangem laptopuri pentru copii din Targoviste. Acestia vor lua parte la cursurile gratuite de initiere in programare ale Punked School of Coding. Conform promisiunilor mai multor oameni de bine, am reusit sa strangem 12 laptopuri – asa ca vom incepe acest efort cu maxim 12 elevi.
 
Lista celor care si-au exprimat disponibilitatea de a dona este mai jos. Ii rog pe donatori sa inceapa sa aduca laptopurile in cursul saptamanii viitoare. Ma puteti contacta prin intermediul paginii de facebook sau la nr. de telefon: 0744 242 016.
 
Alex Coroliu 1 laptop
La Dumbrava 2 laptopuri
 
P.S. Pentru copii si parinti, unele laptopuri sunt donate de persoane de pe „alte meleaguri” asa ca e posibil sa ajunga mai tarziu.